Futbol

Els jugadors del Reial Madrid neguen que estiguin obsessionats amb el partit de Supercopa contra el Barça

La primera gran cita futbolística de la temporada serà el Barça-Madrid de la Supercopa d'Espanya, que es jugarà a mitjans d'agost. El Reial Madrid fa més temps que el Barça que prepara aquesta competició, que s'ha convertit gairebé en una prova de foc pels blancs per calibrar quina és la credibilitat que pot tenir el segon projecte Mourinho. Els jugadors blancs, però, neguen que hi estiguin obsessionats, com han assegurat Iker Casillas i Sergio Ramos. Només els preocupa, diuen, arribar-hi de la millor forma possible.

Actualitzat
El Reial Madrid compta els partits per victòries durant la pretemporada, cinc de cinc. Això sí, contra rivals força fluixos. Aquest dimecres, s'enfronten al Guangzhou, el líder de la lliga xinesa. A menys de dues setmanes per l'anada de la Supercopa d'Espanya, els de Mourinho tenen la lliçó ben apresa. Segons Iker Casillas, no estan obsessionats pel partit Supercopa, però sí amb la preparació de cara al títol. "Queden dues setmanes i hem de pensar a preparar-nos bé físicament i arribar de la millor manera possible", assegura el capità. Hi coincideix Sergio Ramos, que diuen que volen estar bé físicament sobretot per donar la cara davant d'un rival com el Barça.

A Cristiano Ronaldo sí que l'obsessiona el Barça i ja ha dit que estaran en plena forma per rebre els blaugranes al Santiago Bernabéu, el 14 d'agost.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut