NBA

Els Jazz trenquen la bona ratxa dels Lakers

Sorpresa aquesta matinada a l'NBA. Els Lakers han caigut a la pista dels Jazz, per 113-109, trencant així la ratxa de set triomfs consecutius i els han amargat l'aturada prèvia al cap de setmana de les estrelles. El gran culpable ha estat el base Deron Williams que, amb una doble figura de 31 punts i 11 assistències, ha estat qui ha manat sobre la pista. De poc han servit els 16 punts de Pau Gasol i els 37 de Kobe Bryant, molt poc generós en el joc. D'altra banda, els Portland Trail Blazers han guanyat els Thunder (106-92) i els Grizzlies han perdut contra els Sixers (91-87).

Actualitzat
La derrota dels Lakers no només els talla la ratxa triomfal, sinó que els dóna un avís que encara queda molta lliga i que no s'han de confiar.

Deron Williams, amb una doble figura de 31 punts, 11 assistències i només tres pèrdues de pilota, no ha donat mai opció a que els Lakers imposessin el seu ritme de joc. A més, Kobe Bryant ha aportat 37 punts, però ha tornat a demostrar que com més punts anota i més tirs fa a cistella, l'equip menys possibilitats té d'aconseguir la victòria. Bryant ha fet ni més ni menys que 33 tirs a cistella per anotar 14 vegades, però ha fallat sis dels set triples que ha intentat, i ha estat perfecte des de la línia de personal amb 8-8.

El pivot Mehmet Okur, aquesta vegada, ha guanyat el duel a Pau Gasol, en aconseguir 22 punts amb vuit rebots, tres recuperacions de pilota, dues assistències i un tap. Gasol ha respost amb 16 punts (7 de 13 tirs de camp i 2-4 des de la línia de personal), però només tres rebots, tots tres defensius, ha donat dues assistències i ha recuperat una pilota en els 42 minuts que ha estat en pista.
Anar al contingut