NBA

Els Jazz de Ricky Rubio cauen contra els campions en l'últim sospir (123-124)

Un cop de dits de Jonas Jerebko, abans a Utah i ara a Golden State, sentencia un partit vibrant a Salt Lake City

Xevi BardoletActualitzat

Els Utah Jazz de Ricky Rubio han estat molt a prop de vèncer els Golden State Warriors, vigents campions de l'NBA, i han reivindicat, una vegada més, la seva condició d'equip a tenir molt en compte a l'Oest. Els Warriors han sortit vius de Salt Lake City per ben poc, després d'encaixar 47 punts en el segon quart i d'arribar a perdre de 14 en el tercer. Ricky Rubio ha anotat 13 punts i ha repartit 10 assistències en un partit en què ha tornat a destacar un altre exblaugrana, Joe Ingles. L'australià ha acabat amb 27 punts i 7 d'11 en triples.

Però els campions han tret l'orgull en l'últim quart i han remuntat, amb el lideratge de Kevin Durant i Stephen Curry --38 i 31 punts, respectivament--. Però ha estat el suec Jonas Jerebko, que jugava a Utah la temporada passada, qui ha decidit el matx amb un cop de dits que ha posat el 123-124 coincidint amb la botzina final.

I, després de sortir apallissats d'Indiana, els Grizzlies de Marc Gasol han derrotat els dèbils Atlanta Hawks per 131-117. El de Sant Boi ha anotat 13 punts, ha capturat 7 rebots i ha repartit 5 assistències.

Un dels homes de la nit ha estat l'exmadridista Nikola Mirotic, que venia d'anotar 30 punts en el primer partit. Aquesta matinada n'ha fet 36 en la victòria dels New Orleans Pelicans contra els Sacramento Kings (149-129).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut