Bàsquet

Els germans Gasol perden els seus partits a l'NBA i Stephen Curry fa més gran el rècord de victòries dels Warriors

Els Bulls van caure a Indiana (104-92) i els Grizzlies van rebre un correctiu a casa contra els Hawks (101-116), mentre que els Timberwolves guanyen sense Rubio

Actualitzat

En la jornada de divendres a l'NBA van participar els tres equips amb representació catalana, i es va saldar amb derrotes per als germans Gasol. Ricky Rubio va guanyar sense jugar.

A Indiana, els Bulls no van saber reaccionar davant Paul George, que va fer 33 punts per als Pacers i els va apuntalar en el segon lloc de la Divisió Central, precisament a costa de l'equip de Pau Gasol (104-92). L'ala pivot català va agafar 11 rebots, però va estar fluix en el capítol anotador: 9 punts.

Els Grizzlies van ensopegar de manera contundent a casa contra els Hawks (101-116). La correcta actuació de Marc Gasol (13 punts i 8 rebots) no va evitar una desfeta inèdita: tot i que tenen una trajectòria menys regular que la temporada passada, els de Memphis encara no s'havien deixat remuntar un partit, però aquest vegada van perdre després de cedir l'avantatge de 9 punts que havien aconseguit a la primera.

A més, el conjunt d'Atlanta va marxar amb una marca sorprenent: per primera vegada a la història, van fer més llançaments de tres punts que de dos (39 i 36). El seu millor home va ser Paul Millsap, amb 25 punts i 14 rebots.

Pel que fa al Timberwolves, van saber guanyar els Kings de Sacramento (91-101) sense Rubio, que arrossega molèsties al turmell. El conjunt de Minnesota ha aconseguit equilibrar el seu balanç (8-8), la qual cosa no es recordava des dels temps de Kevin Love.

Curry fa créixer el rècord

Els espectaculars líders de la Lliga, els Warriors, van apujar fins a 17 el rècord de victòries seguides en un inici de temporada, amb una desfilada triomfal per la pista dels Suns de Phoenix (116-135). Stephen Curry va anotar 41 punts, i va aportar 9 triples al total de 22 (amb un 58% d'encert) de seu equip.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut