Bàsquet

Els Chicago Bulls superen els Washington Wizards (97-92) i els Memphis Grizzlies cauen davant els Utah Jazz (82-93)

Pau Gasol ha sumat el seu 40è doble doble de la temporada, mentre que Marc no ha pogut evitar la derrota dels seus, malgrat fer 17 punts

Actualitzat

Sort diversa per als germans Gasol. Mentre els Chicago Bulls han superat els Washington Wizards (97-92) amb 20 punts i 10 rebots de Pau, el seu germà Marc no ha pogut evitar una derrota dels Memphis Grizzlies davant els Utah Jazz (82-93), tot i els seus 17 punts i 8 rebots.

Els Bulls s'han retrobat amb la victòria, i això que no afrontaven el partit davant el Wizards amb gaire bones notícies, especialment pel fet de tenir la infermeria plena: a la baixa de Derrick Rose, s'hi ha sumat a les últimes hores la de l'anotador Jimmy Butler, que es va trencar el colze i s'estarà entre 3 i 6 setmanes de baixa, i del reserva Taj Gibson, amb molèsties.

Però la baixa de Butler li ha reportat més minuts a Nikola Mirotic, que els està sabent aprofitar: el montenegrí ha estat el líder anotador de l'equip, amb 23 punts, mentre que Aron Brooks, el base que ocupa el lloc de Rose, també ha jugat a gran alçada, aportant 22 punts i 8 rebots a la causa. Ells dos i Gasol, que ja suma 40 dobles dobles aquesta temporada, han demostrat que els Bulls continuen sent competitius tot i les absències.

Menys sort han tingut els Grizzlies, que han topat amb uns Jazz inspirats. Els números de Marc Gasol i Courtney Lee (18 punts) no han estat suficients per aturar els de Utah, liderats en l'anotació per Derrick Favors i Gordon Hayward (21 punts cadascun) i per un insuperable Rudy Gobert sota els taulers (15 punts i 25 rebots).

Els Hawks, primers classificats

Tant Chicago Bulls com Memphis Grizzlies tenen ben encarada la classificació per als "play-offs". Els primers a segellar-la, però, han estat els Atlanta Hawks, els líders de la Conferència Est, en imposar-se als Houston Rockets (104-96), amb 25 punts del base Jeff Teague.     

Però qui continua engrandint la seva llegenda és LeBron James, que, gràcies als seus 27 punts en la victòria dels Cleveland Cavaliers davant els boston Celics (110-79), ja suma 24.506 punts en la seva carrera i escala al 21è lloc d'anotadors històrics de la competició, superant Ray Allen. És qüestió de temps que "King" James superi una altra llegenda com Pat Ewing (24.815) per entrar al selecte Top 20.

Resultats de la jornada:

Charlotte Hornets-Los Angeles Lakers      104-103

Cleveland Cavaliers-Boston Celtics           110-79

New York Knicks-Sacramento Kings        86-124

Atlanta Hawks-Houston Rockets          104-96

Chicago Bulls-Washington Wizards       97-92

Memphis Grizzlies-Utah Jazz                82-93

Denver Nuggets-Milwaukee Bucks         106-95

    

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut