Élise Bussaglia, posant amb la seva nova samarreta (@FCBfemeni)
Futbol

Élise Bussaglia, primer fitxatge de l'equip femení del Barça

La migcampista francesa, procedent del Wolfsburg, té una gran experiència a nivell de clubs i seleccions

Actualitzat

El Barça femení comença a construir la plantilla de la temporada 2017-18. El seu primer fitxatge oficial és el de la francesa Élise Bussaglia, que ha jugat les dues últimes temporades al Wolfsburg. La migcampista, de 31 anys, havia estat anteriorment al PSG (2009-2012) i a l'Olympique de Lió (2012 - 2015).

A més de la trajectòria en clubs de primer nivell europeu, Bussaglia ha participat en 170 partits amb la selecció francesa, en els quals ha marcat 28 gols. De fet, és una de les 23 convocades per disputar l'Europeu amb França, que es disputarà al juliol a Holanda. 

La migcampista, que s'adapta a les posicions de mig centre i interior, ha declarat que coneix la història del club i que està "molt contenta de formar part d'aquesta aventura". A més, ha explicat que va veure les semifinals entre el Barça i el PSG perquè "eren dos partits interessants. Em va agradar el joc del Barça i espero que seguim així durant la propera temporada".

La francesa arriba a Barcelona amb un gran palmarès, del qual destaquen quatre lligues franceses i una d'alemanya, la de l'última temporada.

Anar al contingut