Soldado ha fet els dos gols de la victòria del Vila-real (Reuters)
Lliga Europa

El Vila-real remunta contra el Dinamo de Minsk (1-2) i l'Athletic Club goleja el Partizan a San Mamés (5-1)

El pròxim rival del Barça a la Lliga s'ha imposat al Dinamo de Minsk després de remuntar un resultat advers. Per la seva banda, els lleons de Valverde han derrotat els serbis liderats per un gran Iñaki Williams, autor dels dos primers gols del seu equip

David CarballoActualitzat

El Vila-real ha deixat ben encarrilada la classificació per als setzens de final de la Lliga Europa abans de la visita aquest diumenge al Camp Nou. El pròxim rival del Barça a la Lliga s'ha imposat al Dinamo de Minsk després de remuntar un resultat advers en un partit que s'ha disputat al Boríssov Arena.

Després d'una primera part sense gols, els bielorussos s'han avançat en el marcador per mitjà de Maksim Vitus en el minut 69. Però els groguets han reaccionat en el tram final i han estat capaços de capgirar el resultat advers gràcies a un doblet de Soldado, el primer de penal en el minut 72 i l'1 a 2 definitiu en el 86.

Amb aquesta treballada victòria, el Vila-real suma 9 punts en quatre jornades i és segon del grup E, al darrere del Ràpid de Viena, que suma 12 punts després d'imposar-se al camp del Viktoria Plzen per idèntic resultat (1-2).

Maneta de l'Athletic a San Mamés (5-1)

L'Athletic Club ha derrotat el Partizan de Belgrad per 5-1 a San Mamés en un gran partit d'Iñaki Williams. El jove lleó indomable de Lezama ha exhibit el seu talent per liderar el contundent triomf dels homes d'Ernesto Valverde, que se situen líders en solitari del seu grup amb 9 punts en quatre jornades.

Williams ha inaugurat el marcador en el minut 15 i tot i l'empat immediat d'Abubakar, de nou el davanter de l'Athletic ha fet el segon a continuació. Beñat, abans del descans, ha encarrilat la victòria i en la represa Aduriz, amb el seu gol 100 amb la samarreta bilbaïna entre totes les competicions, i Elustondo han culminat la maneta a la Catedral.

En l'altre partit del grup L, l'Augsburg, actual cuer de la Bundesliga, ha aparcat el seu mal moment golejant l'AZ Alkmaar per 4 a 1.