Lliga Europa

El Vila-real guanya a Leverkusen (2-3) i fa un pas de gegant per ser als quarts de final de la Lliga Europa

Pas de gegant del Vila-real per ser als quarts de final de la Lliga Europa. Els de la Plana han guanyat al camp del Bayer Leverkusen per 2-3 en l'anada dels vuitens. Els alemanys s'han avançat amb un golàs de Kadlec, però Beppe Rossi ha empatat abans del descans. L'heroi groguet ha estat el brasiler Nilmar, que ha entrat al terreny de joc en el minut 69. Ha fet l'1-2 en la primera pilota que ha tocat i, tot i que els de Heynckes havien empatat gràcies a Castro, ha convertit el 2-3 definitiu en el quart minut d'afegit. Victòria vital per als de Garrido, que poden afrontar la tornada amb avantatge.