Bogdanovic defensa una entrada a cistella de Sikma (EFE)

El València capgira el partit contra la Penya en l'últim quart i s'adjudica la victòria a la Fonteta (77-72)

Tot i que els de Badalona han anat al davant la major part del partit, la Penya ha acabat fent figa en l'últim quart davant del segon classificat de la Copa del Rei

El València, que va estar a punt de fer-se amb la Copa del Rei en la final contra el Madrid, ha acabat guanyant el Divina Seguros Joventut a la Fonteta, en un partit en què la Penya ha anat la major part del temps per davant (77-72).

El València, amb la baixa important de Antoine Diot, ha contingut una Penya que ha començat molt endollada (9-14) i amb ganes d'emportar-se el partit contra un difícil rival. Al final de quart el conjunt de Pedro Martínez ha aconseguit capgirar el marcador, molt baix, per deixar-ho tot molt igualat (17-16). En el segon quart els de Badalona han començat a manar de forma més ferma el partit fins arribar a tenir 10 punts de renda (22-32) a falta de tres minuts pel descans. Bogdanovic, amb 11 punts, ha estat el líder dels de Diego Ocampo que han arribat al descans amb un 28-37 a favor dels catalans. El València ha arribat al descans una mica espès, després dels partits de Copa de la setmana passada.

El conjunt valencià ha aconseguit retallar distàncies en el tercer quart, entrant en el partit gràcies a Sastre i Sikma, que han agafat les regnes de l'equip. Poc a poc els de Pedro Martínez han entrat en joc per arribar a posar-se només quatre punts per sota de la Penya (46-50). Els verd-i-negres, amb un Stutz molt encertat, han aguantat plantant-se en l'últim quart amb una renda de 7 punts (52-59).

El València, però, ha sortit a guanyar el partit en l'últim quart i només començar-lo ha aconseguit la igualada (62-62). Amb pilota a favor, en pocs minuts i un parcial de 15-0, el conjunt taronja ja s'ha posat per davant (69-65) amb una Penya molt tova. El Divina Seguros ha aguantat l'embranzida taronja i ha tornat al matx (71-70), però no amb el temps suficient per emportar-se la victòria (77-72). El parcial del València en l'últim quart, 25-13, li ha valgut una victòria.