Adam Raga en una imatge de arxiu.
Adam Raga en una imatge de arxiu
Trial

El triomf d'Adam Raga en la segona jornada del G. P. de França acaba amb la sèrie de victòries de Toni Bou

Toni Bou ha dominat molt clarament el començament del Mundial de Trial, amb nou victòries seguides, fins que a França Adam Raga ha tallat la seva ratxa

Actualitzat

Adam Raga (Gas Gas) ha trencat la ratxa de victòries de Toni Bou (Montesa) en el Campionat del Món de Trial a l'aire lliure. Bou s'havia imposat en el primer dia de competició del Gran Premi de França, però no ha pogut fer el mateix en el segon.

Dues errades en la segona de les tres voltes d'aquest diumenge han donat per tancada la sèrie de Bou de nou victòries consecutives en aquesta edició del Mundial, que s'incrementa fins a onze si se li sumen les dues que va sumar per tancar l'últim campionat. El tercer del Gran Premi ha estat Jeroni Fajardo (Beta).

Tot i la derrota, el marge de Toni Bou al capdavant de la classificació del Mundial és prou ampli. Amb 197 punts, li treu 34 al segon, Adam Raga. El tercer d'aquest Gran Premi de França, Fajardo, és també el tercer de la general amb 140 punts. La següent prova del calendari es disputarà el pròxim cap de setmana a Sant Julià de Loira, el Gran Premi d'Andorra.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut