El Torneig MIC 2018 s'ha presentat aquest dilluns a la Diputació de Girona (@torneomic)
Futbol

El Torneig MIC s'ha de traslladar a Figueres i a Palamós pels compromisos de Primera del Girona FC

El Girona FC no podrà cedir Montilivi perquè coincideix just quan els de Pablo Machín reben el Llevant a casa

Actualitzat

Aquest matí s'ha fet la presentació del Torneig MIC amb la gran novetat del canvi d'escenari, i és que amb el Girona FC jugant a la Primera Divisió, el campionat dels talents emergents del futbol no es podrà celebrar a Montilivi i s'haurà de traslladar a Figueres i a Palamós.

El Torneig MIC es disputarà entre el 28 de març i l'1 d'abril de 2018 i coincideix amb la jornada 30 de la màxima competició estatal en la qual l'equip de Pablo Machín rep el Llevant a casa. Per aquest motiu, les joves promeses d'equips de futbol com el FC Barcelona, el Manchester United, l'Inter de Milà, el París Saint-Germain, el RCD Espanyol o l'Athletic Club, que ja han confirmat la seva participació, hauran d'anar a Figueres o a Palamós per disputar els respectius compromisos.

A banda, també s'ha anunciat que l'edició del 2018 del Torneig MIC incorporarà dues noves categories: cadet de primer any i infantil de primer any, a més de confirmar-se que es farà per segon any consecutiu la versió de bàsquet del torneig, amb equips confirmats com el Fenerbahçe, el Besiktas, el FC Barcelona i el Sabonis BC Kaunas.

Anar al contingut