El Sevilla suma la segona victòria a la Champions davant l'Steaua de Bucarest al Sánchez Pizjuán

El Sevilla ha sumat la segona victòria a la Lliga de Campions davant l'Steaua de Bucarest (2-1) i mantenen la segona posició al grup H. Els andalusos ja han marxat al descans amb un 2-0 a favor. Kanouté ha obert el marcador només començar, al minut cinc de partit, gràcies a una centrada de Diego Capel. Pocs minuts més tard, Luis Fabiano ha fet el segon. En la segona part, l'Steaua ha retallat distàncies a través de Petre.

L'equip de Juande Ramos ha sumat una còmoda victòria davant l'Steaua de Bucarest. Els andalusos s'han avançat en la primera oportunitat que han tingut, amb una jugada de Capel que ha rematat Kanouté. Només s'havien jugat cinc minuts, i l'Steaua, a partir d'aquest moment, ho ha passat molt malament.

En el minut 17 ha arribat el segon dels andalusos, després d'una errada defensiva. Luis Fabiano, que ha arrencat en posició dubtosa, ha batut Robinson Zapata, el porter dels romanesos. Fins al descans, domini absolut dels homes que entrena Juande Ramos, que han disposat de fins a quatre ocasions clares, abans del descans, per ampliar l'avantatge. La més clara, un xut de Keita que ha acabat picant el pal de la porteria visitant.

A la segona part el Sevilla ha sortit més relaxat, i quan se n'havien jugat 18 minuts ha arribat el gol de l'Steaua. Jugada de Iacob i Ovidiu Petre, amb una rematada d'oportunisme, ha retallat les diferències. El Sevilla ha tornat a despertar en l'últim quart d'hora, però ja no ha pogut fer el gol de la tranquil·litat. Els romanesos, però, tampoc no han inquietat Palop i els andalusos han sumat la segona victòria en aquesta Lliga de Campions.