Entrenament del Sevilla a Moscou (EFE)
Entrenament del Sevilla a Moscou (EFE)
Lliga de Campions

El Sevilla juga a Moscou amb la intenció de refermar el seu liderat de grup a la Lliga de Campions

L'equip andalús és el primer del Grup E i s'enfronta a l'Spartak de Moscou amb baixes importants

Actualitzat

El Sevilla visita aquest dimarts el camp de l'Spartak de Moscou amb un doble objectiu, consolidar el seu liderat en el grup E de la fase de grups de la Lliga de Campions i deixar enrere els dubtes després de la derrota a la Lliga d'aquest cap de setmana contra l'Athletic Club de Bilbao (1-0). Els andalusos han sumat 4 punts a Europa, pels 2 del Liverpool i l'Spartak i 1 del Maribor.

L'entrenador Eduardo Berizzo afronta el matx amb baixes importants en un dels seus punts forts, la defensa: els capitans Daniel Carriço i Nico Pareja, mentre que Simon Kjaer serà dubte fins a última hora. Al mig camp tampoc no podrà jugar Steven N'Zonzi. Al davant, els russos intentaran trencar la mala ratxa de 9 partits sense guanyar a Europa, des de l'octubre de l'any 2012.

Berizzo, entrenador del Celta la passada temporada, ha tingut un record a la roda de premsa per als afectats dels incendis a Galícia. L'argentí ha dit que "tant de bo la pluja aplaqui els incendis i el patiment" i s'ha mostrat "solidari amb tot el que passi a Vigo i la seva gent".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut