Javi Salamero, actual director esportiu del Llagostera, en una imatge d'arxiu
Segona Divisió

El Sabadell "va boig" per guanyar a domicili i trencar la mala ratxa (diumenge, 17.00, Esport3)

El Sabadell visita el Molinón aquest diumenge per enfrontar-se a l'Sporting de Gijón en un partit que es podrà seguir en directe per Esport3 (17.00). Javi Salamero ha declarat que "estem bojos per guanyar a domicili i trencar d'una vegada aquesta mala ratxa". Els arlequinats es troben a dos punts per sobre del descens i només han sumat dos punts dels 18 possibles fora de casa.

Actualitzat

El Sabadell visita el Molinón aquest diumenge per enfrontar-se a l'Sporting de Gijón, en un partit que es podrà seguir en directe per Esport3 (17.00). Javi Salamero ha declarat que "estem bojos per guanyar a domicili i trencar d'una vegada aquesta mala ratxa". Els arlequinats són quinzens a la classificació i només han sumat dos punts dels 18 possibles fora de casa.

Tot i que el Sabadell no ha guanyat encara fora de casa, Salamero no té pressa perquè està segur que les victòries arribaran. "Només és qüestió de temps, nosaltres estem tranquils i convençuts" ha explicat el tècnic aragonès. Pel partit, Salamero té baixes significatives al mig del camp, Juanjo Ciércoles i Antonio Longás compliran partit de sanció. Tot i això, l'entrenador té confiança amb el seu equip ja que considera que té "una plantilla prou àmplia per anar amb garanties a Gijón".

 

El Girona vol continuar sumant

El Girona s'enfronta al Mirandés a Anduva (diumenge, 17.00) amb l'objectiu de "continuar perfeccionant el model de joc". Els de Ricardo Rodríguez volen fer bons els resultats obtinguts les últimes jornades, en què han sumat cinc punts de nou possibles. Pel partit, el tècnic asturià recupera Chus Herrero i David García, mentre que descarta Carles Mas, que aquest cap de setmana reforçarà el filial.

 

 

 

 

 

Anar al contingut