Els jugadors del Nàstic fan un gol en la seva remuntada al camp de l'Elx (Foto: @laliga)
Els jugadors del Nàstic fan un gol en la seva remuntada al camp de l'Elx (Foto: @laliga)
Futbol

El Reus vol seguir a dalt de la classificació, mentre que el Nàstic busca la seva primera victòria en la Lliga

Aquest diumenge, Reus i Nàstic disputaran els seus partits de la desena jornada de la Segona Divisió. Els del Baix Camp, al camp de l'altre equip revelació. I els grana, a casa, amb la necessitat inajornable de començar a guanyar.

Actualitzat

L'UCAM Múrcia i el Reus repetiran aquest diumenge (18:00) l'última final de la Lliga de Segona B, que van guanyar els locals a la tanda de penals. Tot i que en aquesta ocasió ho faran una categoria més amunt. Tots dos conjunts han protagonitzat un gran començament de curs que els situa com a equips revelació.

Els catalans, després de 9 jornades disputades, són cinquens de la classificació, en llocs de promoció d'ascens. Els homes de Natxo González han sumat 14 punts amb 3 victòries, 5 empats i només una derrota, i són l'equip de Segona que menys gols ha rebut fins ara, només 5. Tampoc no n'ha marcat gaires més, però: 7.

Els murcians són novens amb 11 punts, gràcies a les seves 2 victòries i 5 empats. A l'última jornada, la derrota davant del Getafe va tallar la seva ratxa de 7 partits consecutius sense perdre. A la Copa del Rei, posteriorment a aquest mal resultat, han eliminat el Mallorca per ficar-se en els setzens per primera vegada a la seva història.

La primera victòria no pot esperar més

El Gimnàstic de Tarragona és l'únic equip d'aquesta categoria que encara no ha guanyat cap partit. Amb 6 punts fruit de 6 empats, ocupa l'últim lloc de la classificació. Diumenge rep el Valladolid (18.00), un conjunt que tampoc passa per un bon moment, setzè de Segona amb 10 punts i 5 derrotes en 9 jornades (cap altre ha perduts tants partits).

Fins ara l'equip grana ha empatat els 4 enfrontaments que ha jugat com a local. No és una mala estadística, no haver perdut cap partit a casa, però que es comença a quedar insuficient davant la seva situació. L'empat a 4 de la setmana passada al camp de l'Elx i haver eliminat el Rayo Vallecano de la Copa del Rei, en la tanda de penals, hauria de donar moral als jugadors de Vicente Moreno.

El tècnic, però, afrontarà el matx curt d'efectius. A les baixes segures de Manolo Martínez, Manolo Reina, Lopo i Iago Bouzón (aquest últim per sanció), Moreno ha anunciat que Maloku, Tejera, Jean Luc, Cordero i Muñiz, amb molèsties, tenen poques opcions de jugar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut