Reus
Els jugadors del Reus celebren la victòria a Múrcia (laliga.es)

El Reus s'apunta una nova victòria a Múrcia i es fa fort en la zona d'ascens (0-2)

Els dos gols de Fran han deixat el partit pràcticament resolt en el primer quart d'hora de partit

Després d'un empat i una derrota en les dues jornades anterios de la Segona Divisió, el sorprenent Reus Deportiu s'ha retrobat amb la victòria en el desplaçament contra l'UCAM Múrcia. L'equip de Natxo González ha sortit amb les idees molt clares i ha controlat el partit des del principi. En el segon minut, Fran ja ha obert el marcador, i ell mateix ha arrodonit el doblet, amb un segon gol certament espectacular, al minut 16.

La resta del partit, el Reus s'ha pogut dedicar a administrar l'avantatge i ha sabut patir per resistir l'empenta del Múrcia, que, especialment en la segona part, ha pressionat de valent per aconseguir l'empat.

Els tres punts aconseguits aquest diumenge deixen l'anomenada "avellana mecànica" tercera de la categoria, amb 17 punts, empatada amb el segon, el Lugo. El Múrcia cau a la 16a posició.