Rubén Sánchez (Foto: Facebook)
Rubén Sánchez (Foto: Facebook)
Futbol

El Reus demana perdó a Rubén Sánchez, el juvenil expulsat per vestir la samarreta del Nàstic durant el derbi

Joan Oliver, màxim accionista del club, ha fet pública la primera reacció del club després del rebombori que ha aixecat la notícia de l'expulsió

Actualitzat

El màxim accionista de Reus Deportiu, Joan Oliver, ha demanat perdó en nom del club a Rubén Sánchez, el jugador del juvenil B del club del Baix Camp expulsat per vestir la samarreta del Nàstic a l'Estadi Municipal durant el derbi del cap de setmana passat entre els dos equips tarragonins.

"Hem comès una errada i ho assumim. Ha estat una errada de fons i forma. Les persones que van prendre la decisió no la van consultar prèviament i adoptarem mesures", ha explicat Oliver a la roda de premsa de presentació de la renovació amb el Reus de Fran Carbia.

En els pròxims dies el club reusenc vol iniciar converses amb la família del jove futbolista per mirar de reintegrar-lo a la disciplina de l'equip. La família, que ha demanat perdó als aficionats que s'hagin pogut sentir ofesos, ha admès les disculpes del club, tot i que sembla molt difícil que Rubén Sánchez accepti tornar a vestir la samarreta del Reus.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut