Jerome Jordan defensa la pilota davant d'Hervelle (EFE)

El RETAbet Bilbao frena la bona dinàmica de la Penya i suma la seva tercera victòria consecutiva (83-70)

Els de Badalona han pagat les seves mancances en defensa i han anat a remolc d'un Bilbao liderat per Bamforth, amb 18 punts. Sergi Vidal ha estat el màxim anotador dels verd-i-negres, amb 11.

El Divina Seguros Joventut s'enfrontava amb el RETAbet Bilbao amb la intenció de sumar la seva quarta victòria en els últims cinc partits. El repte no ha estat fàcil, contra un Bilbao que se situa a la vuitena posició de la taula i que no s'ha deixat intimidar per una Penya que no acaba d'estar del tot encertada. Els de Miribilla han guanyat finalment 83-70.

Els de Diego Ocampo han anat a remolc de l'equip local tota la primera part. Els de Carles Duran han aprofitat l'anotació de Bamforth, que amb 7 punts ha estat el millor del primer quart (25-19). Els verd-i-negres han retallat distàncies en l'inici del segon quart, però l'equip local ha tornat a marxar fins a arribar al descans amb una renda de 12 punts (47-35).

La segona part ha seguit el mateix guió que la primera. Bamforth ha continuat anotant i la Penya, a remolc, tot i els punts de Bogdanovic. Els de Badalona, però, han encertat més des de la línia de tres i han retallat distàncies, però no prou per capgirar el matx. Al final del tercer quart encara perdien de deu punts (67-57).

Una cistella de Lapornik i un altre triple de Vasiliauskas (el tercer) han situat a la Penya només cinc punts per sota de l'equip local. Bamforth (18 punts al final) i Eric, els dos màxims anotadors de l'equip de Miribilla, han inflat el marcador local tornant a deixar l'equip de Badalona enrere i amb poques opcions de capgirar la situació. Els de Carles Duran s'han apuntat finalment la tercera victòria consecutiva (83-70), després d'haver guanyat l'ICL Manresa i el Berlín.

Àlex Mumbrú, per la seva banda, s'ha convertit en el màxim caçador de rebots de la història del Bilbao Bàsquet, superant Marko Banic, i també ha superat Jordi Villacampa en nombre de minuts jugats a l'ACB, situant-se en vuitena posició. Per part del Joventut, Sergi Vidal, amb 11 punts, ha estat el màxim anotador d'una Penya que ha pagat les mancances en defensa.