Neymar, en un partit recent de Champions (Reuters)
Futbol

El representant de Neymar anima el PSG a pagar la clàusula del davanter del Barça

El representant del jugador brasiler, Wagner Ribeiro, creu que si el club parisenc vol realment el crac, podria assumir els 193 milions d'euros que costaria alliberar-lo del contracte amb el Barça

Actualitzat

Mentre el Barça es concentra en la Champions després de la seva primera ensopegada en 40 partits, l'entorn es presenta mogut. Especialment pel que fa a Neymar, en negociacions per millorar el seu contracte amb el club blaugrana, i que, segons informa "L'Équipe", seria l'objectiu prioritari del París Saint-Germain de cara a la pròxima temporada.  

Aquesta informació no passaria d'un dels molts rumors que circulen en el món futbolístic si no fos perquè el rotatiu francès ha contactat amb el representant del jugador, Wagner Ribeiro, que s'ha mostrat molt receptiu pel que fa a aquesta possibilitat.

"Si el París Saint-Germain mostra interès per Neymar, se'n pot parlar". I insinua que "si el Barça no volgués negociar, hi ha una clàusula de rescissió. És enorme, de 193 milions d'euros, però no crec que això sigui un problema irresoluble per al PSG", comenta. Ribeiro també precisa que "Neymar se sent bé a Barcelona. Se sent estimat i juga en el millor equip del món. Però la possibilitat de viure a París i de jugar al PSG també és un somni per a qualsevol jugador. Ja ho veurem d'aquí a dos anys, quan acabi el contracte". 

L'equip parisenc, que domina amb clara facilitat la Lliga francesa, vol seguir creixent per aspirar als títols continentals i ha de construir un nou projecte de cara a la pròxima temporada, un cop anunciada la marxa de Zlatan Ibrahimovic, que acaba contracte aquest juny. Si fa uns mesos es va parlar de Cristiano Ronaldo com a pal de paller del nou PSG, ara la premsa francesa apunta a Neymar. 

Anar al contingut