El Reial Madrid venç el Granada amb un únic gol en fora de joc (1-0)

L'equip blanc s'ha emportat els tres punts a casa després de guanyar el Granada per la mínima en un partit complicat per als de Benítez. El Madrid ha marcat el gol de la victòria en fora de joc. L'àrbitre ha anul·lat un gol del Granada, que era legal

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El Reial Madrid tenia, en principi, un compromís fàcil contra el Granada, al Santiago Bernabéu, en la quarta jornada de la Lliga BBVA, i al final no ho ha sigut, almenys en la primera part. Al final, un ajustat 1-0, que, si més no, dóna els tres punts a l'equip blanc.

La primera part ha estat molt interessant, amb diverses oportunitats de marcar per part dels dos equips. La primera clara l'ha tingut el Madrid quan Isco, que rep entre línies, li fa una passada de gol a Ronaldo, que es precipita davant la porteria del Granada; el porter Andrés Fernández la para perfectament. Un minut després, El Arabi, del Granada, ha marcat un gol que no ha pujat al marcador, perquè l'àrbitre ha assenyalat un fora de joc inexistent.

Madrid i Granada han arribat a la mitja part amb un empat sense gols (0-0). L'equip de Benítez ha fet una primera part molt incòmoda sobre el terreny de joc i ha estat incapaç de marcar contra un Granada que li ha posat les coses molt difícils.

En la represa, el Madrid ha intentat buscar solucions a la incomoditat i a la falta de gol, però el Granada ha continuat atacant com en el primer temps. Al minut 6, El Arabi ha fet una passada amb un cop de taló, per a la galeria, dirigit a Succes, que ha rematat per sobre de la porteria de Navas. Quan tot semblava que es decantava a favor del Granada, el Reial Madrid ha tret una falta que Benzema ha rematat amb decisió dins la porteria del Granada (1-0, minut 55). Isco estava en fora de joc en el moment que Benzema ha marcat.

Després del gol, Cristiano Ronaldo s'ha començat a endollar i ha fet dues arribades molt perilloses a l'àrea de l'equip andalús, sense èxit.

Keylor Navas, millor inici d'un porter al R. Madrid

El jugador de Costa Rica, Keylor Navas ha signat, davant el Granada, el quart partit consecutiu de Lliga sense encaixar cap gol, rècord que fins ara tenia Miguel Ángel González, la temporada 1975-76, amb el millor inici de temporada d'un porter a la història del R. Madrid. A més, Navas ha estat el millor jugador del partit contra el Granada.