Futbol

El Reial Madrid tanca el fitxatge de la nova perla brasilera Vinicius Jr.

El següent objectiu de Florentino Pérez és una emergent perla brasilera de 16 anys que també perseguia el Barça: Vinicius Júnior. Els blancs estan disposats a pagar 61 milions d'euros.

Actualitzat

El següent objectiu de Florentino és una emergent perla brasilera de 16 anys que també perseguia el Barça: Vinicius Júnior. Sembla que el blaugrana l'hauria animat a fitxar pel Barça, que hi estava interessat, però Vinicius acabarà vestit de blanc. El motiu? Simplement econòmic. El Reial Madrid està disposat a pagar per un jugador de 16 anys que farà els 17 al juliol i que no jugaria a l'equip fins als 18 la macroxifra de 61 milions d'euros, en total.

I per un jugador que encara no ha debutat com a professional. És ben cert que brilla on està jugant -i on encara seguirà una temporada més- , al Flamengo sub-20 - l'equivalent al juvenil d'aquí-. També brilla com cap altre amb la selecció carioca sub-17. Al març van guanyar el Campionat Sud-americà de la categoria. Vinicius va ser triat millor jugador i màxim golejador, amb 7 dianes en 5 partits.

Un precedent perillós

Però l'operació del Madrid pot establir un precedent perillòs. L'any passat, el Manchester City de Guardiola va fitxar un altre jove brasiler, Gabriel Jesús, però amb la diferència del preu - 32 milions d'euros -i de l'edat- acaba de fer 20 anys-.

El Barça és el que s'ha quedat sense l'un ni l'altre. Per Vinicius Jr. no presentarà cap contraoferta. Oferia 25 milions de traspàs i un salari inicial de 7 milions per temporada pel jugador -el mateix que cobrava Neymar- , i d'aquí no es mou. Consideren un autèntic disbarat pagar 61 milions d'euros per un jugador tan jove.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut