Keith Langford, màxim anotador amb 20 punts, no ha pogut evitar el triomf del Madrid
Eurolliga

El Reial Madrid s'imposa a la pista de l'Unics Kazan i referma el seu liderat en solitari (77-81)

Els blancs han allargat la seva bona ratxa a l'Eurolliga amb un treballat triomf i acumulen un balanç de 17 victòries i només cinc derrotes en 22 jornades

David CarballoActualitzat

El Reial Madrid seguirà una jornada més com a líder en solitari de l'Eurolliga. Els blancs han guanyat a la pista de l'Unics Kazan per un ajustat 77 a 81 i acumulen un balanç de 17 triomfs i només cinc derrotes en 22 jornades.

Els homes de Pablo Laso no han fet un bon inici de partit i han encaixat un parcial inicial de 12 a 4 que ha obligat el tècnic madridista a demanar el primer temps mort. El Madrid ha reaccionat gràcies al seu poder en el joc interior i la direcció de Luka Doncic, que ha aparegut en els moments claus davant la mala actuació d'un desconegut Sergi Llull, que només ha anotat dos punts en 15 minuts.

Al descans, els visitants dominaven per 36 a 43, però, en la represa, els russos han reaccionat de la mà de Keith Langford, màxim anotador del matx, amb 20 punts. Tot i això, el Madrid gairebé sempre ha portat la iniciativa i ha acabat sumant una treballada victòria contra un rival que es queda amb un triomf menys que el Barça en la classificació.