Primera Divisió

El Reial Madrid oficialitza la destitució de Capello però no anuncia encara Schuster

Pedja Mijatovic, director esportiu del Reial Madrid, ha anunciat la destitució de Fabio Capello com a entrenador del primer equip blanc. La decisió s'ha adoptat, segons Mijatovic, per "unanimitat absoluta" de la junta directiva del club. El director esportiu del Reial Madrid no ha confirmat Bernd Schuster com a nou entrenador de l'equip, tot i que es dóna per fet que el fins ara tècnic del Getafe agafarà les regnes del vigent campió de Lliga.

Actualitzat

La directiva del Reial Madrid ha destituït avui Fabio Capello. El tècnic italià haurà d'abandonar el Reial Madrid dos anys abans de complir el seu contracte. Amb Capello abandonaran el Madrid el secretari tècnic, Franco Baldini, i els integrants del cos tècnic Galbiati, Neri i Tancredi. Capello, Baldini i els seus ajudants tenen contracte en vigor, per la qual cosa el Reial Madrid haurà d'afrontar una despesa de 15 milions d'euros pels cinc acomiadaments.

Pedja Mijatovic no ha pogut comunicar la destitució a Capello, encara que sí que s'ha posat en contacte amb el fill del tècnic italià per informar-lo de la decisió de la directiva. El director esportiu del Reial Madrid ha evitat fer públic el nom de l'entrenador que rellevarà Capello. Pensant en la previsible incorporació de Schuster, Mijatovic ha desmentit que les seves relacions amb el tècnic alemany siguin dolentes. El Reial Madrid podria fer oficial el fitxatge de Bernd Schuster com a nou entrenador dilluns que ve.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut