Futbol

El Reial Madrid obre les semifinals de la Champions al camp de la Juventus

TV3 ofereix aquest vespre (20.45 h) un clàssic del futbol continental. La Juventus intentarà recuperar el protagonisme perdut els últims anys aprofitant la visita de l'equip blanc, vigent campió d'Europa.

Actualitzat

Les semifinals de la Lliga de Campions comencen aquest vespre amb la disputa del Juventus-Reial Madrid (20.45 h, TV3). Un clàssic europeu, en què l'equip italià intentarà tornar al primer pla internacional.

El Reial Madrid, vigent campió d'Europa, va arribar a Torí sense dos jugadors importants, Luka Modric i Karim Benzema, i en l'entrenament de la tarda Cristiano Ronaldo es va queixar de l'esquena. Tot i això, el portuguès té molts números d'aparèixer en l'onze titular dels blancs, igual que el gal·lès Gareth Bale, ja recuperat de la lesió.

La Juventus, de la seva part, encara no pot comptar amb el seu jugador més cobejat, el migcampista francès Paul Pogba. En canvi, l'exmadridista Álvaro Morata apunta a titular al davant juntament amb l'argentí Carlos Tévez.

Torí, plaça difícil per als blancs

El Madrid parteix com a favorit davant la Juventus, tot i que els blancs, tradicionalment, no han tret bons resultats al camp dels "bianconeri", on han encaixat 4 derrotes i un empat per només un triomf en 6 visites. És clar que els piemontesos encara recorden la final de la Champions del 1998 entre els dos equips, resolta a favor dels blancs amb el gol de Mijatovic.       

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut