Lliga de Campions

Cristiano Ronaldo dóna l'ensurt en l'últim entrenament al Juventus Stadium per unes molèsties a l'esquena

El portuguès ha estat atès per un fisioterapeuta per uns problemes a la part lumbar que no li han d'impedir enfrontar-se amb el campió italià. El partit d'anada de les semifinals, al Juventus Stadium, l'oferirà en directe TV3 a partir de les 20.45

Actualitzat

El Reial Madrid s'ha entrenat aquest dilluns a la tarda a l'escenari del partit, el Juventus Stadium. L'ensurt l'ha donat Cristiano Ronaldo, que ha hagut de ser atès per un fisioterapèuta per unes molèsties a l'esquena. No ha anat a més i, després, el portuguès s'ha entrenat amb normalitat.

Carlo Ancelotti no ha volgut donar cap pista sobre l'onze titular que alinearà per al partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions, un duel que TV3 oferirà en directe a partir de les 20.45, i ha pronosticat una eliminatòria igualada. "Tinc decidit l'equip, però no el diré", ha començat el tècnic del Reial Madrid en una llarga compareixença davant els mitjans de comunicació, en una sala de premsa plena a vessar.

"Serà una eliminatòria molt igualada. La Juve és diferent de l'Atlètic. Té altres característiques, així que serà un partit diferent. A la Juve també li agrada la possessió. Serà un partit diferent", ha explicat.

Ancelotti sí que ha descartat de forma rotunda jugar amb una defensa de cinc. "Aquest sistema el descartem, no el farem servir. L'hem utilitzat deu minuts contra el Celta i cinc a Sevilla, però sempre plantegem un partit amb quatre en defensa. He fet servir Sergio Ramos com a mig centre i pot ser que ho torni a fer", ha explicat el tècnic italià. "Cal ser competitius. Estem davant l'oportunitat de ficar-nos a la final i tornar a ser campions. No podem deixar escapar aquesta oportunitat", ha afegit sobre la motivació dels seus jugadors.

Pepe: "El favoritisme no guanya partits"

El central portuguès Pepe ha admès que serà difícil superar la Juve en el camí per estar a la final de la Champions de Berlín i ha explicat que la condició de favorit d'un equip no serveix per guanyar partits. "Sabem com serà de complicat el partit i la dificultat que té jugar aquí. Encararem el partit amb molta serietat. En aquesta fase de la Champions, el favoritisme no guanya partits", ha manifestat a la sala de premsa del Juventus Stadium.

La Juve encara aspira al triplet

Després de guanyar la lliga italiana aquest passat cap de setmana, la Juventus vol guanyar el triplet, Copa, Lliga i Lliga de Campions. De fet, només l'equip italià i el Barça estan en disposició d'aconseguir-ho aquesta temporada. La Juve arribarà, doncs, pletòrica al partit d'aquest dimarts contra el Reial Madrid. El tècnic, Massimiliano Allegri, apostarà pel veterà Pirlo, a qui va reservar el cap de setmana. La defensa madridista haurà d'aturar Morata, format al planter del Madrid, i el màxim golejador de l'equip transalpí, l'argentí Carlos Tévez, que va coincidir amb Cristiano Ronaldo al vestidor del Manchester United.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut