El Reial Madrid goleja un dèbil Malmö en un partit de tràmit al Bernabéu (8-0)

El Reial Madrid s'ha reforçat moralment i ha passat per sobre d'un rival que ha donat totes les facilitats possibles, amb gols de Cristiano Ronaldo (4), Benzema (3) i Kovacic

David CarballoActualitzat

El Reial Madrid ha tancat la fase de grups de la Champions amb una golejada balsàmica i d'escàndol contra un dèbil Malmö al Bernabéu (8-0). En un duel de tràmit, els blancs, amb el liderat de grup assegurat, s'han reforçat moralment i han passat per sobre d'un rival que ha donat totes les facilitats possibles.

El festival de gols madridista l'ha començat Benzema amb un doblet en els primers 25 minuts i després l'ha culminat un voraç Cristiano Ronado. El portuguès no ha tingut pietat del conjunt suec i ell sol s'ha encarregat d'enfonsar el seu rival amb un pòquer de dianes. Cristiano ha fet el tercer abans del descans amb un xut de falta que s'ha empassat Wiland i ha trencat una sequera de 199 dies sense marcar a pilota aturada.

Pòquer de Cristiano i "hat-trick" de Benzema

En la represa, el Madrid ha arrodonit l'exhbició liderat per la voracitat de Cristiano, que ha marcat tres gols més en només 13 minuts de la segona part. El Malmö, que fa un mes que va acabar el seu campionat de lliga, ha seguit de vacances sobre la gespa del Bernabéu i els homes de Rafa Benítez han castigat la indolència sueca.

Kovacic ha fet el setè de la nit, i Benzema, el vuitè i el tercer del seu compte personal en el minut 73. Encara quedava més d'un quart d'hora pel final i el Madrid ha seguit insistint a la recerca d'una golejada històrica. Fins i tot Benítez s'ha permès el luxe de fer entrar el rus Txérixev després de l'alineació indeguda contra el Cadis a la Copa. Amb aquesta victòria, el Bernabéu s'ha donat una treva europea camí dels vuitens de final de la Champions.