Cristiano va ser nomenat millor jugador del partit. (Foto:EFE)

El Reial Madrid escombra el Chelsea de Mourinho per 3-1

José Mourinho va viure la matinada de dimecres una dolorosa i clara derrota contra el Reial Madrid per 1 a 3. Els blancs van ser clarament millors que el Chelsea, que tot i aconseguir empatar el partit després del gol de Marcelo, no van donar gaires problemes als jugadors de Carlo Ancelotti. Els altres dos gols del Madrid els va fer Cristiano Ronaldo.

L'ambient de tensió que hi havia al camp ja feia pensar que passés el que passés un dels dos equips sortiria clarament escaldat. Mourinho havia escalfat un partit que en condicions normals era només un amistós. Les declaracions del portuguès, que des de Madrid es van interpretar com un atac directe a Cristiano Ronaldo, feien que el partit fos alguna cosa més que un partit.

Els blancs van guanyar clarament per 3-1 el Chelsea, que tot i aconseguir empatar el partit després del gol de Marcelo, no van donar gaires problemes als jugadors de Carlo Ancelotti. Els altres dos gols del Madrid els va fer Cristiano Ronaldo.

Els madridistes es van avançar en el minut 14 amb un bon gol de Marcelo després d'una bona passada de Modric. A partir d'aquí el domini inicial del conjunt d'Ancelotti es va anar fent encara més evident. Tot i això, el brasiler Ramires va aconseguir empatar dos minuts després en una acció afortunada que va culminar amb una gran vaselina.

El gol del Chelsea va fer que la intensitat del partit disminuís una mica, però no pas el domini dels blancs. En el minut 30 Cristiano Ronaldo va fer el segon gol del seu equip amb un gran llançament de falta directa que va entrar per l'escaire.

En el descans, Mourinho va introduir diversos canvis per mirar d'aixecar el partit, però les entrades de Fernando Torres i Victor Moses no van poder salvar el Chelsea, que va desaprofitar una clara ocasió d'empatar el partit amb mans de Hazard. Finalment, Cristiano va tornar a marcar amb un gol de cap en el minut 57. Un gol que va ser el tercer gol dels blancs i el cop definitiu per al Chelsea de Mourinho.