Marcelinho Huertas ha liderat la victòria del Baskonia contra el Madrid (EFE)
Eurolliga

El Reial Madrid encaixa una humiliant desfeta a la pista d'un renascut Baskonia (105-75)

Els blancs no s'han refet de la recent derrota contra el Barça al clàssic i ha vist com els vitorians els han passat per sobre des del primer fins a l'últim segon de partit

David CarballoActualitzat

El Reial Madrid ha encaixat una duríssima patacada a la pista del Baskonia, que ha renascut des de l'arribada a la banqueta del tècnic català Pedro Martínez. Els blancs no s'han refet de la recent derrota contra el Barça al clàssic i ha vist com els vitorians els han passat per sobre des del primer fins a l'últim segon de partit.

El Baskonia ha ofegat l'atac del Madrid amb una defensa molt intensa i, a més, els vitorians han estat molt encertats en els llançaments. Un parcial de 36 a 17 en el primer quart ha estat decisiu i ha marcat el desenllaç del matx. Al descans, el conjunt local ja dominava per un escandalós 64 a 44, un resultat que s'ha anat eixamplant en la represa.

Els homes de Pablo Laso no han tingut capacitat de reacció en cap moment i s'han vist superats clarament per un rival que no ha baixat la intensitat fins al final. Rodrigue Beabuois, amb 15 punts, i l'exblaugrana Marcelinho Huertas, el jugador més valorat del partit (13 punts, 6 assistències i 20 de valoració) han liderat el contundent triomf del Baskonia davant un Madrid on només Luka Doncic (18 punts) s'ha salvat de la desfeta general.

El 105-75 final demostra la superioritat enorme del Baskonia, que suma la segona victòria en set jornades mentre que el Madrid ha encaixat la tercera derrota a l'Eurolliga.