Ronaldinho, durant l'enfrontament Hearts-Barça, l'estiu de 2007 (Reuters)
Futbol

El propietari del Hearts va acomiadar l'entrenador per no deixar-lo jugar contra el Barça

Anatoli Korobotxka, exentrenador de l'equip escocès, ha desvelat per què va ser destituït l'any 2007

Jaume CabeceransActualitzat

Anatoli Korobotxka, exentrenador del Hearts, ha denunciat que va ser acomiadat com a tècnic de l'equip després de no deixar el propietari del club, Vladímir Romanov, jugar contra el Barça. El partit es va disputar l'estiu de 2007 durant un "stage" del FC Barcelona a Escòcia, amb Ronaldinho liderant l'equip blaugrana.  

"Abans del partit, Romanov se'm va acostar i em va dir que volia jugar el partit. Em va dir que el posés com a jugador, i que no estava de broma", ha explicat Korobotxka. "Jo m'hi vaig negar. Li vaig dir que no havia fet cap entrenament i que no podia jugar", va assenyalar l'extècnic. A continuació, el propietari "em va dir que no duraria gaire com a entrenador i va complir la seva paraula. Poc després em va acomiadar", ha resumit Korobotxka al diari escocès "Evening News".

El Barça va acabar guanyant l'enfrontament per 3-1 davant 60.000 espectadors a l'estadi Murrayfield, amb dos gols de Ronaldinho i un de Giovanni Dos Santos. L'exentrenador rus ha recordat que "el Barça estava en el seu millor moment".

Anar al contingut