Futbol

"El meu fill es mereix un equip de més categoria, com el Barça", explica la mare de Casillas

Els pares, molt disgustats, comenten que Florentino és el culpable que Casillas marxi del club blanc. Al R. Madrid, no perden el temps i ja han despenjat cartells publicitaris i les samarretes amb el nom del jugador

Actualitzat

Iker Casillas se'n va del R. Madrid per la porta del darrere i tant el jugador com la seva família no ho oblidaran fàcilment. Els pares del jugador, que ha lluït la samarreta blanca durant 25 anys, estan molt disgustats i no s'han tallat a l'hora d'explicar el que senten i acusen Florentino Pérez de ser el màxim culpable de la situació actual, en una entrevista al diari "El Mundo".

"Amb Lorenzo Sanz i Calderón, sí que es va tractar bé Casillas, però amb Florentino Pérez, no. Aquest president mai l'ha estimat perquè és baix. Iker ha aguantat el que no està escrit, ha suportat molta pressió psicològica, li han donat un tracte diferent a molts altres jugadors. Tot ha estat molt injust", asseguren.

"Florentino Pérez té molta culpa que Iker marxi del R. Madrid. Li ha fet passar-s'ho molt malament", explica la mare, M. Del Carmen Fernández. El pare, José Luis Casillas, no es talla: "Florentino pot ser un gran president d'ACS, però com a president del R. Madrid...".

Sobre el seu nou equip, el Porto, els pares no estan molt convençuts que sigui un bon destí pel seu fill: "El Porto és un equip de Segona B i el meu fill es mereix un equip de més categoria, com el Barça. Un campió del Món no pot acabar al Porto. Podria haver acabat on volgués i no m'hagués importat que anés al Barcelona, perquè són uns senyors", assegura la mare.

Els pares expliquen que Casillas ha tingut més ofertes però que Florentino no ha volgut que el seu fill anés a un equip important perquè "no vol que triomfi".

Iker Casillas 'desapareix' com a reclam publicitari del Bernabéu

El Madrid no perd el temps. Aquest matí de diumenge tres operaris de la botiga oficial del club han substituït el cartell publicitari amb el que presentaven la nova samarreta de la temporada 2015-16 i en el que sortia el porter Iker Casillas. També han desaparegut de l'interior de les botigues les samarretes amb el nom del jugador.

Sembla que el club vol esborrar de forma ràpida i indolora tots els signes que recordin el jugador que ha estat lligat ni més ni menys que 25 anys al club blanc.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut