Nauzet creu que el Sabadell tornarà a guanyar
Futbol

El porter del Sabadell demana el suport de l'afició per "tirar endavant" el que queda de temporada

El porter del Sabadell, Nauzet Pérez, ha demanat aquest dimarts en roda de premsa "tranquil·litat" pel que fa a la plantilla, i ha destacat la importància del suport de l'afició en el partit que es juga a Nova Creu Alta aquest diumenge contra el Numància.

Actualitzat
El porter del Sabadell, Nauzet Pérez, ha demanat aquest dimarts en roda de premsa "tranquil·litat" pel que fa a la plantilla i ha destacat la importància del suport de l'afició en el partit que es juga a Nova Creu Alta aquest diumenge contra el Numància.

El canari ha assegurat que l'equip "no està nerviós" i que tot i els mals resultats obtinguts en les últimes jornades, creu fermament que podran "treure endavant" el que queda de temporada, començant aquest diumenge per sumar tres punts contra el Numància a casa.

La permanència és fonamental per al club arlequinat i aconseguir els 50 punts a la taula són el primer pas a fer, ha assenyalat. El porter ha explicat que els equips amb perill de descens es mostren "molt forts" en les últimes jornades i que els de Sòria buscaran els 3 punts, però que el suport de l'afició i les ganes de guanyar de l'equip ajudaran el Sabadell a aconseguir la victòria. Un resultat, que no coneixen des de fa tres jornades i, dels 27 últims punts, només n'han sumat 5.
Anar al contingut