El Perú ha eliminat Bolívia amb un "hat-trick" de Paolo Guerrero (EFE)

El Perú derrota Bolívia (1-3) i se les haurà a les semifinals contra el Xile de Claudio Bravo

Mentre l'Argentina buscarà aquesta matinada el pas a semifinals contra Colòmbia, el Perú s'ha desfet de Bolívia amb un "hat-trick" de Paolo Guerrero. Els peruans se les hauran amb el Xile de Claudio Bravo.

A la Copa Amèrica, l'Argentina busca aquesta matinada el pas a les semifinals contra Colòmbia. Una classificació que ja ha aconseguit el Perú, que s'enfrontarà a Xile. Els peruans s'han desfet de Bolívia gràcies a un "hat-trick" de Paolo Guerrero. El primer gol ha arribat al minut 19, en rematar una centrada de Juan Manuel Vargas. Tres minuts després, el davanter peruà feia el segon, després d'una assistència de Christian Cueva. Els dos gols han minat el conjunt bolivià, que sempre ha anat a remolc. A la segona meitat, Guerrero ha aprofitat una errada defensiva per sentenciar. Ja no ha servit de res el gol de Marcelo Martins, de penal, a les acaballes del partit. Bolívia s'acomiada de la Copa Amèrica i ara el Perú se les haurà amb el Xile de Claudio Bravo.