Mike James ha estat un dels botxins del Reial Madrid (EFE)
Eurolliga

El Panathinaikos de Xavi Pascual tomba el Reial Madrid (88-82)

Chris Singleton i Mike James han decantat la balança a favor del conjunt grec, que ha derrotat l'equip de Pablo Laso, que pot perdre el liderat si el CSKA guanya a la pista del Baskonia

Xevi BardoletActualitzat

Després de dues derrotes seguides a domicili -on el Panathinaikos és mostra més feble-, l'equip de Xavi Pascual no podia fallar davant la visita del Reial Madrid. El retorn de James Gist després de moltes setmanes de baixa ha estat una bona notícia pels verds, que amb el seu potencial físic i la seva defensa han pogut sumar un triomf per 88 a 82 i deixar l'encara líder de l'Eurolliga per sota de les seves mitjanes anotadores.

Sergi Llull ha anotat 10 punts, ha repartit 8 assistències i ha perdut 5 pilotes. Els de Laso n'han perdut 16, molt per sobre de la seva mitjana. Però han sobreviscut gràcies al domini en el rebot. S'ha arribat a un últim quart igualat i aquí han entrat en escena Chris Singleton (21 punts), un dels aler-pivots més versàtils de la competició, i Mike James (14 punts), el base-escorta que acostuma a jugar-se les pilotes calentes.

Singleton i James han trobat la inspiració necessària per decanatar la balança en els últims quatre minuts. I és que el Madrid no ha tingut resposta anotadora. Els blancs perdran aquest divendres el liderat si el CSKA guanya a la pista del Baskonia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut