Pablo Machín durant un partit (La Liga)

El Numància marca el gol de la victòria contra el Girona al minut 94 (2-3)

Els de Pablo Machín han perdut contra el Numància en un partit molt disputat. Els gironins han començat perdent el partit al minut 2, però han aconseguit remuntar fins a donar-li la volta al marcador. Un desafortunat gol del Numància al minut 94 els ha acabat enfonsant

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

Partit molt entretingut i disputat a Montilivi entre els dos primers classificats de la Lliga Adelante, el Girona i el Numància. El matx, que semblava que es resoldria amb un empat a dos i repartiment de punts, ha acabat decantant-se per l'equip visitant, que ha marcat en el minut 94, en temps afegit (2-3).

El primer gol del partit, a favor del Numància, ha arribat a només dos minuts de començar. Pablo Valcarce ha fet la diagonal i ha superat Becerra amb un golàs (0-1). Al minut 5 hi ha hagut una altra gran acció del Numància que ha pogut acabar amb el 0-2: centra Natalio i Valcarce la deixa franca per a Julio Álvarez, que xuta al pal després de tocar un defensa.

El Girona, però, no s'ha deixat intimidar i ha continuat atacant, creant diverses oportunitats de gol. Al final el premi ha arribat en forma de gol, al minut 34, Álamo centra fantàsticament i Mata només ha de posar el cap per a rematar i empatar el partit (1-1). Un primer temps amb molta intensitat des de l'inici del partit per part del Numància i amb un Girona que s'ha anat trobant a gust a mesura que avançaven els minuts.

A la segona part, el partit s'ha anat trencant. El Numància s'ha relaxat i el Girona ha començat a guanyar terreny. En el minut 67, Richy ha tingut el segon gol de l'equip a tocar, amb un xut que Munir ha desviat a córner. El Girona, però, un minut més tard ha aconseguit posar-se al davant en el marcador gràcies a una canonada imparable de Lejeune, que ha marcat des de fora de l'àrea i per l'escaire (2-1).

En el minut 83, però, al Girona se li ha començat a complicar el partit quan Aquino, que acabava d'entrar al terreny de joc, ha marcat el gol de l'empat, de penal (2-2).  Becerra, el porter del Girona que ha provocat el penal, ha estat a punt d'aturar-lo. Al líder de la Lliga Adelante, però, no l'interessava emportar-se un empat de Montilivi i, en el minut 94, en ple temps afegit, Pablo Valcarce ha marcat el gol de la victòria amb un llançament de falta (2-3). Amb aquest ja són 9 gols del jugador en els dos primers partits.