Barça

El nou secretari tècnic del Barça, Robert Fernández, coneix la plantilla blaugrana a Washington

El nou secretari tècnic del Barça ha tingut el primer contacte amb l'equip tècnic i els jugadors en l'entrenament que els homes de Luis Enrique han fet a les instal·lacions de la Universitat Americana

Actualitzat

El nou secretari tècnic del FC Barcelona, Robert Fernández, ha conegut els jugadors blaugrana en l'entrenament que la plantilla de Luis Enrique Martínez ha fet a les instal·lacions de la Universitat Americana a Washington DC

Ha estat el primer contacte entre la plantilla i el nou executiu del FC Barcelona per a la parcel·la professional esportiva després de la victòria de Josep Maria Bartomeu a les eleccions a la presidència.

Durant la trobada, Robert Fernández ha pogut dialogar amb l'equip tècnic, liderat per Luis Enrique i el seu ajudant Juan Carlos Unzué, i posteriorment ha parlat amb la resta de la plantilla.

Després de la derrota contra el Manchester United, el Barça esgota els últims dies als Estats Units abans de tancar la gira amb partit morbós contra el Chelsea de José Mourinho. El partit serà dimarts a partir de les dues de la matinada hora catalana, en directe per TV3.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut