L'Espanyol ha ingressat 2,5 milions d'euros per la venda d'entrades aquesta temporada (Reuters)
Espanyol

El "nou" Espanyol ha ingressat 2,5 milions d'euros per la venda d'entrades durant aquesta temporada

Més enllà de les bones xifres en l'àmbit esportiu, el club blanc-i-blau ha experimentat un gran creixement pel que fa a l'assistència a l'estadi, un 35% respecte a la temporada anterior

Joan CaubetActualitzat

L'entitat blanc-i-blava il·lusiona, i molt, els aficionats han assistit molt més a l'estadi al llarg d'una temporada que feia anys que no vivien. El nou projecte de l'Espanyol, que afronta ja el seu segon any, ha deixat bones sensacions a l'Espanyol. Les dades, més enllà de l'àmbit esportiu, són bastant esperançadores, i és que l'Espanyol ha ingressat aquesta temporada 2,5 milions d'euros per la venda d'entrades. Una xifra que suposa un creixement del 35% respecte a la temporada anterior i un rècord històric pel club.

La il·lusió que desprèn aquest projecte entre els aficionats periquitos ha quedat plasmada en la mitjana d'assistència al RCD Stadium, 20.520 espectadors, però el club ha deixat clar que es tracta d'una xifra que encara està per sota de les seves expectatives. També han informat que els partits amb més recaptació van ser els del Barça (rècord d'assistència de la temporada amb 31.708 espectadors), Atlètic de Madrid i Reial Madrid.

El balanç de la temporada segons ha informat el club ha estat satisfactori i esperen que la propera sigui encara millor. La campanya  2016-17 acaba amb 3.000 socis més que l'anterior i amb l'esperança que segueixin incrementant.

Anar al contingut