Vicente Moreno, seguint a la banda el partit contra l'Elx
Vicente Moreno, seguint a la banda el partit contra l'Elx
Futbol

El Nàstic vol, contra el Mallorca, mantenir la seva imbatibilitat al Nou Estadi de Tarragona

Aquest diumenge els tarragonins reben el Mallorca, el millor rival, a priori, per continuar sense perdre a casa en aquesta Lliga

Actualitzat

El Nàstic de Tarragona rep aquest diumenge el Mallorca (17.00) que entrena l'exblaugrana Albert "Chapi" Ferrer amb l'objectiu de mantenir la seva imbatibilitat com a local al Nou Estadi. Els tarragonins, a més, intentaran fer oblidar a la seva afició la mala imatge que van oferir al camp de l'Elx la setmana passada, i que els va costar la seva primera derrota de la temporada.

Els homes de Vicente Moreno han sumat 4 punts en els dos partits que han jugat com a locals. Al davant, el Mallorca ha caigut en els seus 2 desplaçaments de la temporada. Tot i això, només 3 punts separen a la classificació el Nàstic, sisè a la classificació, dels balears, dissetens.

El conjunt de Tarragona presentarà canvis en el seu onze titular, que, segons el seu entrenador, no estan motivats per "la derrota contra l'Elx". Rayco, Mossa, Tejera i Iago Bouzón són alguns dels principals candidats a obtenir un lloc en l'onze titular.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut