Futbol

El Nàstic s'estrena avui davant la seva afició amb un amistós contra l'Espanyol, en directe per TV3

Els dos equips catalans s'enfronten avui al Nou Estadi de Tarragona en un partit que TV3 oferirà en directe, a les set de la tarda. Serà l'estrena de l'equip grana davant la seva afició, els socis tenen l'entrada gratuïta i podran veure, a més dels nous fitxatges, la nova equipació.

Actualitzat
El Nàstic i l'Espanyol s'enfronten avui al Nou Estadi de Tarragona en un partit que TV3 oferirà en directe, a les set de la tarda. Serà l'estrena de l'equip grana davant la seva afició, els socis tenen l'entrada gratuïta i podran veure, a més dels nous fitxatges, la nova equipació.

Nombrosos aficionats s'han anat apropant al llarg del matí a les taquilles del Nou Estadi de Tarragona per adquirir entrades per a l'amistós que aquesta tarda enfrontarà Nàstic i Espanyol. Kiko Ramírez ha dirigit aquest matí l'entrenament d'un planter, el granota, que afronta aquest partit com una bona pedra de toc de cara a la pròxima temporada, en què el principal objectiu serà aconseguir el retorn a Segona Divisió A.

Un dels principals al·licients del partit serà el més que possible debut amb la samarreta blanc-i-blava de Joan Capdevila. El defensa targarí, que va abandonar l'Espanyol ara fa 13 anys, ja va participar ahir en el primer seu primer entrenament a les ordres de Pochetino. Capdevila, com la resta dels seus companys, són optimistes respecte a la renovació del contracte de Joan Verdú, peça clau en l'esquema de joc periquito i un altre dels al·licients d'aquest derbi català improvisat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut