El Nàstic s'acomiada de la Copa amb una derrota contra l'Alabès a Mendizorrotza (3-0)

Els granes, que ja havien perdut el partit d'anada al Nou Estadi per 0-3, han tornat a caure derrotats per idèntic resultat i després d'eliminació ja es poden centrar a la lliga

El Nàstic de Tarragona s'ha acomiadat de la Copa del Rei amb una derrota contra l'Alabès a Mendizorrotza. Els granes, que ja havien perdut el partit d'anada al Nou Estadi per 0-3, han tornat a caure derrotats per idèntic resultat davant d'un rival que ha acabat de rematar la feina en la primera part.

Edgar Méndez ha inaugurat el marcador en el minut 12 i, en el 29, Kakabadze ha comès un penal sobre Rubén Sobrino i ha estat expulsat després de veure la segona targeta groga. Sobrino ha transformat la pena màxima i ha fet pujar el 2-0 al marcador. I, cinc minuts abans del descans, Krsticic, amb un potent xut des de la frontal, ha tornat a batre la porteria de Manolo Reina, que reapareixia després de dos mesos lesionat.

En la represa, l'Alabès ha abaixat el ritme i no ha abusat d'un Nàstic en inferioritat numèrica i que, després de quedar eliminat amb un global de 6-0, ja podrà centrar tots els esforços en la lliga, on ara mateix és el cuer de la Segona Divisió A.