El Nàstic fa els deures al camp del Lugo però el triomf del Leganés el deixa fora dels llocs d'ascens directe

L'equip de Tarragona necessitava guanyar al Lugo, i confiar en un favor del Llagostera, per arribar a l'última jornada amb avantatge sobre el Leganés en la lluita per l'ascens directe a Primera. El Nàstic ha complert, els gironins, no.

El Nàstic tenia dos objectius a assolir en la seva visita al camp del Lugo. El primer, situar-se en posicions d'ascens directe a Primera Divisió a falta d'una jornada per acabar la Lliga. El segon, certificar de forma matemàtica la seva presència en els "play-off" d'ascens, un premi menor a la seva bona temporada. Al final, ha estat el segon. Encara pot aconseguir el segon a l'última jornada. Però no dependrà d'ell mateix.

Totes dues metes passaven per guanyar. I els tarragonins han posat fil a l'agulla ben aviat. En el minut 18 Mossa ha rematat en el segon pal un córner que un defensa local havia pentinat enrere en el primer pal. En el minut 24, José Naranjo ha provat d'ampliar l'avantatge dels seus amb un xut creuat des de la frontal que el porter Roberto ha desviat. En el 38, Achille Emanà, després de múltiples rebuigs en una nova jugada de córner, ha fet el 0-2.

El Lugo ha obert la segona part amb un bona ocasió en una rematada de cap de Pablo Caballero ben aturada per Manolo Reina. La resposta ràpida ha arribat a peus de Naranjo primer i Emanà després. L'equip de Tarragona ha cedit el domini del matx i s'ha trobat acorralat dins la seva àrea. Reina s'ha lluït davant un xut de Jonathan Pereira en el minut 60. Madinda ha comès penal sobre Idiomeen el minut 66, però el porter del Nàstic ha aturat el xut de Caballero. I Anibal Zurdo, en el minut 92, ha tancat el marcador amb el definitiu 0-3.

Però el triomf dels homes de Vicente Moreno no era suficient per dependre només d'ells mateixos en l'última jornada en la seva lluita per pujar de forma directa a Primera. També els calia que el Llagostera guanyés al camp del Leganés. I aquesta segona circumstància no ha passat. Els gironins, que han confirmat matemàticament el seu descens a Segona B, han perdut per 2-0.