L'últim penal errat pel Nàstic
L'últim penal errat pel Nàstic
Copa del Rei

El Nàstic cau eliminat en la segona ronda de la Copa del Rei i continua sense guanyar aquesta temporada

L'equip tarragoní, cuer de Segona amb només 1 punt en 3 jornades, ha quedat eliminat de la Copa en el seu debut

Daniel AlentoActualitzat

El Nàstic ha caigut eliminat en la segona ronda de la Copa del Rei a casa davant del Lugo, en un enfrontament resolt en els penals després d'haver-se tancat amb empat a 1. En el duel entre dos equips que en les tres primeres jornades de Segona Divisió només han sumat 1 punt, els granes que entrena Lluís Carreras no han pogut donar la primera alegria a una afició que ja es comença a mostrar crítica.

L'equip català ha estat el primer a marcar, en el minut 5, gràcies a Manu Barreiro després d'una internada per l'esquerra de Javi Jiménez. El davanter ha sigut l'home més perillós dels seus. Nou minuts més tard ha pogut fer el segon dels tarragonins, en una jugada que també ha arrencat per la banda esquerra. Ja en la segona part, ha provat sort en els minuts 55, 70 i 81.

El Lugo, però, ha passat a dominar després d'encaixar el gol i ha forçat tres córners en 5 minuts. En el tercer, en el minut 20, Guille Donoso ha fet el gol de l'empat a 1. Els gallecs han tornar a fer patir els amfitrions en els primers minuts de la segona meitat, amb Escriche i Iganis Miquel com a estilets.

Les ocasions mes clares dels segons 45 minuts han arribat en el tram final. En una rematada de cap del local Xavi Molina en un córner en el minut 80, el porter Roberto Fernández ha aturat la pilota a la mateixa línia de gol, potser dintre. El Nou Estadi ha reclamat gol. Ja en el temps de descompte, ha estat el porter Roberto Perales qui ha evitat el gol de Sergio Gil amb una gran aturada.

Els 90 minuts han acabat amb el marcador empatat. En la pròrroga els dos conjunts s'han centrat en defensa, concedint poques alegries. Les úniques oportunitats destacables han estat una rematada de cap de Barreiro que ha sortit per sobre del travesser en el minut 115 i un xut pels gallecs de Fydriszewski en el 117, que ha aturat Perales. En els llançaments de penal, els tarragonins han fallat 3 dels seus 4.

Anar al contingut