Futbol

El Nàstic calcula que ha de sumar 20 punts en les 11 últimes jornades si vol aconseguir la permanència

Falten onze jornades per acabar la temporada i el Nàstic es resisteix a llançar la tovallola. L'equip de Tarragona sap que té molt difícil la permanència en la màxima categoria, però s'aferra a l'optimisme provocat per la reacció que ha experimentat en la segona volta. L'objectiu no és fàcil. En onze partits han de sumar els mateixos punts que han aconseguit en tot el campionat per somiar en la salvació.

Actualitzat
Al Nàstic li queden 11 finals fins que acabi la Lliga. L'equip suma 20 punts. Però quina xifra és la que creuen a Tarragona que hauran de tenir al juny? El capità del Nàstic, Antoni Pinilla, ho té molt clar i creu que l'equip grana necessita sumar 20 punts més. És a dir, ha de sumar els mateixos punts en 11 jornades que en les 27 anteriors. I tot i així, ningú assegura res. Cal sumar molts punts i que els altres no ho facin. A més, partits com el Llevant-Nàstic o els enfrontaments amb el Mallorca, la Reial Societat i el Betis tindran doble valor al tractar-se de rivals directes.

A Tarragona diuen que guanyar els sis partits a casa és vital, tot i que l'últim sigui contra el Barça. El president Raül Font espera que els blaugranes arribin al Nou Estadi com a campions de Lliga i no tinguin la necessitat de sumar els tres punts, uns punts que podrien ser vitals per salvar la categoria.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut