Barça

El Museu del F. C. Barcelona acull amb tots els honors el visitant 25 milions

El Museu del F. C. Barcelona ha arribat aquest dissabte als 25 milions de visitants, una xifra històrica que el club blaugrana ha celebrat de forma solemne. Inaugurat el 1984, el Museu del Barça, rebatejat amb el nom de l'expresident Josep Lluís Núñez, ha assolit aquesta xifra i amb motiu de la fita, el visitant 25 milions, el soci blaugrana Àlex Jiménez, ha tingut un tracte preferent amb una visita guiada pel recinte.

Actualitzat

El Museu del F. C. Barcelona ha arribat aquest dissabte als 25 milions de visitants, una xifra històrica que el club blaugrana ha celebrat de forma solemne. Inaugurat el 1984, el Museu del Barça, rebatejat amb el nom de l'expresident Josep Lluís Núñez, ha assolit aquesta xifra i amb motiu de la fita, el visitant 25 milions ha tingut un tracte preferent amb una visita guiada pel recinte.

L'afortunat d'aquesta efemèride ha estat un soci del club, l'Àlex Jiménez, que ha estat acompanyat pels seus dos fills, l'Estanis i el Dídac. Tots tres han estat rebuts pel vicepresident de l'àrea social Jordi Cardoner i han pogut gaudir d'una visita exclusiva amb una samarreta commemorativa de regal, a més d'una invitació per veure un partit del Barça a la llotja del Camp Nou i la possibilitat de conèixer el seu jugador preferit un dia d'entrenament.

El 9 de setembre del 2010 el Museu del F. C. Barcelona va rebre al seu visitant número 20 milions, de manera que el recinte ha estat visitat per 5 milions més de persones en poc més de tres anys.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut