Fórmula 1

El Mundial de F1 viu les hores prèvies a l'inici del GP de Bahrain, primera prova d'una temporada apassionant

A Bahrain compten les hores que falten perquè comenci el Mundial de Fórmula 1. Aquest divendres es donarà el tret de sortida oficial amb els entrenaments lliures i els pilots, que ja són tots al circuit de Sakhir, ja van mentalitzant-se enmig d'una expectació mediàtica sense precedents. Mai fins ara havien coincidit quatre campions del món a la línia de sortida. Schumacher, Alonso, Hamilton i Button buscaran repetir títol, però no són els únics candidats a la victòria.

Actualitzat
Mentre les autoritats locals feien una ruta turística pel circuit, a la sala de premsa s'ha fet una foto històrica. Junts, els quatre campions del món que hi ha aquest any a la graella: Michael Schumacher, Fernando Alonso, Lewis Hamilton i Jenson Button. L'asturià, el més baixet, es posava de puntetes per estar a l'altura de la resta. Tothom està pendent d'ell, que aterra a Ferrari amb la intenció de capgirar els mals resultats dels últims anys. Sap que no serà un cami de roses, però cal començar amb bon peu.

Els catalans, molt motivats

També bojos perquè arrenqui el Mundial De la Rosa i Alguersuari. Aquest dijous tots dos s'han fet la foto oficial. Dia històric també per a Hispania Racing. El seu objectiu en els primers entrenaments de l'any serà fer una volta sencera sense que es trenqui res del cotxe.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut