Els jugadors del Movistar Inter celebren un dels gols que han marcat al Barça Lassa (EFE)
Futbol Sala

El Movistar Inter s'imposa al Barça Lassa a la semifinal de la UEFA Futsal Cup (2-1)

Un doblet de Carlos Ortiz ha acabat amb el somni europeu del conjunt blaugrana

El somni de conquistar la Copa d'Europa del Barça Lassa s'ha acabat a les portes de la final i és que el Movistar Inter s'ha imposat al conjunt blaugrana a la semifinal que han jugat aquest divendres al vespre (2-1)

El conjunt madrileny s'ha avançat amb un gol d'estratègia al minut 4: xut de falta servit per Daniel que desvia lleugerament Carlos Ortiz i envia la pilota al fons de la porteria.

Els homes d'Andreu Plaza han buscat la reacció i han acaparat bona part del joc ofensiu encadenant diverses ocasions desafortunades, la més clara, de Ferrao, que ha estavellat la pilota al travesser després d'una genial retallada a la frontal de l'àrea.

A la segona part, i, després de molts esforços, el Barça Lassa ha igualat el marcador amb un gol d'Esquerdinha després d'una gran assistència de Rivillos.

Però l'Inter encara no havia dit l'última paraula i Carlos Ortiz ha superat Paco Sedano amb una rematada a boca de canó que complicava de valent la semifinal. La polèmica del partit ha estat quan l'àrbitre no ha concedit un penal a Lozano.

En els darrers compassos, Andreu Plaza ha apostat pel porter jugador per buscar el gol que forcés la pròrroga, el Barça s'ha fet més perillós, però li ha faltat encert.