Esports

El món de l'esport se solidaritza amb les víctimes de l'atemptat terrorista de Barcelona

Cristiano Ronaldo, Fernando Alonso, Pau Gasol, Ona Carbonell, Fernando Alonso, Marc Márquez i Rafa Nadal han enviat missatges de suport i solidaritat amb les víctimes de l'atemptat terrorista a Barcelona

Actualitzat

L'esport espanyol i mundial s'ha bolcat en suport de les víctimes de l'atemptat terrorista d'aquest dijous a Barcelona. El Reial Madrid ha lamentat en un comunicat l'atemptat terrorista que ha patit Barcelona, ​​ha manifestat la seva "profunda consternació" i s'ha solidaritzat amb les víctimes i ferits a la Rambla.
   
El futbolista portuguès Cristiano Ronaldo també ha utilitzat el seu compte de Twitter per assegurar que estava "consternat per les notícies que arriben de Barcelona". Un altre futbolista del Reial Madrid que se sent "consternat" pel que ha passat és Dani Carvajal.


Els esportistes espanyols també s'han sumat a aquest suport. El pilot asturià de Fórmula 1 Fernando Alonso s'ha mostrat trist pel que ha passat a Barcelona: "Quina tristesa tot el que està passant a #Barcelona. El meu suport per a les famílies de les víctimes, ferits, en aquests moments durs. PROU".

  
El jugador català de bàsquet Pau Gasol s'ha mostrat "destrossat pel succeït a la Rambla". Ona Carbonell, capitana de l'equip espanyol de natació sincronitzada, ha volgut expressar la seva "solidaritat amb les famílies" a través del seu compte de Twitter després de l'atemptat ocorregut a la seva ciutat de naixement, Barcelona.


El francès Samuel Umtiti ha estat el primer futbolista del FC Barcelona que s'ha pronunciat després de l'atemptat a través de Twitter. Després s'hi han afegit altres companys com  Sergi Roberto, Luis Suárez, Gerard Piqué, Andrés Iniesta o Arda Turan.   

El seleccionador espanyol de futbol, ​​Julen Lopetegui, ha qualificat l'atemptat com un "acte covard i cruel" i ha enviat el seu "record i afecte a totes les víctimes i les seves famílies".   

El pilot català Marc Márquez, tricampió del món de Moto GP, s'ha mostrat commocionat després de l'atemptat de la Rambla a Barcelona i ha penjat un missatge a les xarxes socials amb una imatge d'un cor i la frase "T'estimo Barcelona". "Commocionat pel que ha passat a Barcelona! Impotència màxima ..., ha escrit Márquez en el seu compte personal de Twitter.

Rafa Nadal, pròxim número u del rànquing mundial, ha utilitzat les xarxes socials per enviar el seu "suport a les famílies" de les víctimes en l'atemptat de la Rambla a Barcelona. "Destrossat pel que ha passat a Barcelona! Tot el meu suport a les famílies afectades i a la ciutat", ha escrit Nadal, que es troba a Cincinnati per disputar el Masters 1000.

Anar al contingut