Juanjo Méndez, en una imatge d'arxiu
Ciclisme

El medallista paralímpic Juanjo Méndez, atropellat mentre s'entrenava a Sant Fost de Campsentelles

El ciclista català de 53 anys, doble medallista paralímpic, pateix una fractura de clavícula i costella que li impedirà participar al Mundial en ruta d'Holanda a finals de juny

Actualitzat

El ciclista i medallista paralímpic català Juanjo Méndez ha estat atropellat mentre s'entrenava al costat del seu tècnic Bernat Moreno prop de Sant Fost de Campsentelles (Barcelona) i pateix una fractura de clavícula i costella que li impedirà participar al Mundial en ruta d'Holanda a finals de juny.

Segons ha informat la Federació Catalana de Ciclisme, dimecres a mig matí van ser atropellats per un cotxe tant Juanjo Méndez com el seu entrenador i una tercera persona, a la carretera de la Roca a l'altura del municipi del Vallès Oriental, quan el vehicle els va envestir en voler accedir a un polígon industrial.

Méndez, de 53 anys, pateix una fractura de clavícula i d'una costella i no podrà participar al Mundial en ruta de l'UCI que es disputarà a Emmen (Holanda) entre el 30 de juny i 2 de juliol. El seu entrenador, Bernat Moreno, va patir diversos cops en l'accident.

Dues vegades subcampió paralímpic, en els Jocs d'Atenes 2004 en persecució i a Pequín 2008 en contrarellotge, a més de ser medalla de bronze a Pequín en persecució, Méndez va ser campió del món en contrarellotge el 2013 i subcampió de la mateixa especialitat el 2015.

Anar al contingut