L'estadi d'Old Trafford (Reuters)
L'estadi d'Old Trafford (Reuters)
Futbol Internacional

El Manchester United contracta un expert en terrorisme per blindar la seva seguretat

El club anglès, davant la possibilitat de patir un atac terrorista, ha decidit contractar un expert en seguretat per blindar-se d'aquest risc

Actualitzat

El Manchester United s'ha convertit en el primer club de futbol esportiu a Anglaterra, i un dels pocs a tot el món, de contractar a jornada completa un responsable per fer front a una amenaça terrorista.

Segons ha informat la BBC, el nou cap d'operacions del United serà un exinspector de la Unitat Especial de Recerca de la policia de Manchester. Darrerament el club ha reforçat les seves mesures de seguretat a l'estadi d'Old Trafford els dies de partit, com inspeccionar els vehicles a l'aparcament i escorcollar els aficionats a les entrades.

Els últims incidents remarcables que ha viscut el club anglès han estat la suspensió del partit contra el Bournemouth, el maig passat, per un paquet sospitós trobat en els banys que va acabar sent un telèfon mòbil connectat a unes canonades fet servir en un simulacre i que després ningú havia retirat, i la detecció de dos aficionats el novembre passat que havien passat la nit als banys d'Old Trafford per colar-se en un partit.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut