La banqueta del Manchester United, un poema després de la derrota a Wolfsburg (Reuters)

El Manchester United cau a Wolfsburg i queda eliminat de la fase de grups de la Champions (3-2)

Els "red devils" han culminat el fracàs amb una derrota que els deixa fora dels vuitens de final de la màxima competició europea després de fer una inversió de 140 milions d'euros

Fracàs del Manchester United a la Lliga de Campions. L'equip de Van Gaal, després de fer una estratosfèrica inversió de 140 milions d'euros per aquesta temporada, ha perdut a casa del Wolfsburg per 3 a 2 i ha quedat eliminat tot i que tindrà el trist consol de jugar la Lliga Europa.

El United s'ha avançat al minut 10 gràcies a una gran assistència de Mata i el gol de Martial, que ha superat molt bé Benaglio per trencar una sequera de 690 minuts. Però la reacció del Wolfsburg ha estat gairebé immediata. Una esplèndida volea de Naldo ha tornat a equilibrar el matx. I a la mitja hora, gran gol dels alemanys, que han fet una bona trena per deixar com a estàtues els defensors de Van Gaal. Schürle connecta amb Draxler, que fa una gran acció, teva-meva amb Kruse i marca Vierinha.

Però el United ha reaccionat a cinc minuts del final. Givalogui s'ha fet gol en pròpia porteria després d'un mal refús a remada de Fellaini. Res, un miratge: a la jugada següent, círner, i Naldo ha fet el 3-2 definitiu amb una bona rematada de cap que no evita Blind.

El PSV derrota el CSKA (2-1)

Al United només li faltava mirar al Phillips Stadion, d'on li han arribat males notícies perquè el PSV Eindhoven ha guanyat i ha certificat l'eliminació dels "red devils". El CSKA s'ha avançat a deu minuts del final. De Jong ha fet penal a Tosic, a criteri de Fernández Borbalán i l'ha marcat Ignasevitx.

Però just acte seguit De Jong ha esmena l'errada aprofitant una acció de murri. A les acabelles, el triomf s'ha quedat a Holanda, amb un xut de Proper venint des de darrera. Ha estat el deliri ja que els holandesos, dirigits per l'exblaugrana Philip Cocu, han passat de ronda.