Zinedine Zidane a la sala de premsa (Reuters)
Zinedine Zidane a la sala de premsa (Reuters)
Lliga de Campions

El Madrid vol passar pàgina a Wembley en la Champions de la seva derrota en Lliga a Montilivi

Zidane i Marcelo no han pogut evitar parlar de la derrota de diumenge al camp del Girona en la roda de premsa prèvia al partit contra el Tottenham

Actualitzat

El Reial Madrid jugarà aquest dimecres (20.45) contra el Tottenham en el seu quart partit de la fase de grups de la Lliga de Campions. I ho farà a un dels grans estadis europeus, Wembley, on mai abans ha jugat l'equip. Pel seu entrenador, Zinedine Zidane, "és un bon escenari per fer un gran partit". El francès ha explicat que "els jugadors saben on són. És un escenari molt bonic per jugar al futbol. Més que l'estadi, l'important és que veurem dos bons equips. Això és el millor per als aficionats al futbol".

Zidane ha volgut passar pàgina de la derrota de diumenge al camp del Girona: "No crec que el del Girona hagi estat el pitjor partit de l'equip des que jo l'entreno. Sempre que es perd és per alguna cosa. És clar que no ho vam fer bé. El Girona ens va sorprendre, però ara no hi hem de pensar més. No canviarà res en el nostre cap a l'hora de donar-ho tot i guanyar el partit".

El lateral Marcelo, que també ha comparegut davant la premsa, no creu que "sigui més fàcil jugar a Wembley que a Montilivi. De vegades ens relaxem una mica en els partits, però és clar que hem de córrer més, fer més gols i defensar millor. Si guanyéssim tots els partits, diríem el mateix. Si no millores en cada partit o en cada entrenament estàs mort".

El brasiler ha reconegut que "potser estem més motivats a la Lliga de Campions que a la Lliga. No té gaire explicació. Per guanyar la Lliga has d'estar concentrat tot l'any, no pots perdre punts. Has d'estar sempre amb un nivell mental molt alt quan jugues un partit cada tres dies".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut